Marjon Dries

Boek nu je afspraak bij Marjon!
Marjon geeft ook de vocal group op vrijdagmiddag.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met het uitproberen van verschillende instrumenten op een muziekschool en in bandjes, uiteindelijk heb ik in het zingen mijn grootste passie gevonden en ben ik me daarin zo breed mogelijk gaan ontwikkelen.

In 2013 ben ik afgestudeerd van het conservatorium in Tilburg, waar ik me naast mijn hoofdrichting vocale jazz, heb verdiept in docentschap en meerstemmig zingen en arrangeren. Ik heb veel ervaring opgedaan als zangeres van jazz combo’s, pop/soul coverbands en vocal groups en werk op dit moment met heel veel plezier als zangdocent en dirigent van verschillende popkoren.

In mijn lessen gaan we samen muziek maken, jouw stem ontdekken en is plezier het allerbelangrijkst. De wensen van de leerling staan voor mij centraal. Ik besteed aandacht aan een gezonde zangtechniek, maar probeer zo veel mogelijk de leerling te laten ontdekken en leren in zelf gekozen liedjes.

Ik geef les in pop, jazz en alles wat daar tussenin zit, werkend vanuit een combinatie van EVTS, CVT en mijn eigen ervaring.

Of zingen nu helemaal nieuw voor je is, of je juist coaching nodig hebt voor een auditie voor bijvoorbeeld het conservatorium, alle niveaus zijn welkom!

Ik deel heel graag mijn enthousiasme voor zingen en muziek maken met iedereen dus het lijkt me ontzettend leuk om samen met jou je stem en muzikaliteit te ontwikkelen.