skip to Main Content
CORONA UPDATE DECEMBER
CORONA UPDATE DECEMBER

We zijn gisteren met zijn allen geconfronteerd met de woorden van premier Rutte en de harde Lock Down die is uitgesproken. Het bericht was duidelijk. Per direct gaat Nederland op slot, en daarmee ook onze zangschool. Zoals Rutte aangaf, kan het virus zich niet verspreiden als wij niet met elkaar in contact komen. Dus. Wij willen daarin onze verantwoordelijkheid nemen en de komende 5 weken onszelf nog even koest houden. Daarmee hopen en vertrouwen we erop dat wij van 2021 het jaar van vernieuwde kansen kunnen maken.

Dat betekent voor LokaalZes dat de locatie in Tiliander gaat sluiten. Ook onze locatie aan de Voltstraat in Tilburg sluit tot 19 januari. Soms is het lastig om de energie en moed te verzamelen om jezelf op te pakken en door te gaan. De truc is, om het toch te doen. Voor je eigen gezondheid en voor elkaar!

De lessen van deze week worden in overleg met je docent verplaatst naar later dit seizoen of online gegeven. We gaan deze week ons verder inrichten op online lessen. We hebben gelukkig al de ervaring dat online lessen ook iets heel waardevols kunnen bieden. We gaan vanaf 4 januari tot en met 19 januari onze lessen online geven. Daarna hopen we elkaar weer live te kunnen treffen.

Lees hier onze nieuwsbrief

Back To Top