skip to Main Content

VAN WIE KRIJG JE LES?

LokaalZes heeft een gevarieerd docententeam. We hebben jonge frisse docenten met nog een flinke poot in de uitvoeringspraktijk en we hebben docenten met jarenlang ervaring op het podium en in het lesvak. Wij staan voor kwaliteit in onze lessen en aandacht voor de leerling. Zodat jouw behoeften worden gehoord en je talenten volledig tot hun recht komen.

Kathelijn Van Dongen
Arjan Van Twisk

Arjan van Twisk

Ik ben zanger en geef zangles bij LokaalZes. Ik studeerde…

Anouk Van Duifhuizen

Anouk van Duifhuizen

Ik ben een klassieke zangeres en actrice met een breed…

Ariana Skverer

Ariana Skverer

Hallo! Ik ben Ariana. Op mijn 16e ben ik begonnen…

Kelly Van Den Boogaard

Kelly van den Boogaard*

Ik kom uit Valkenswaard en ben afgestudeerd aan de Bachelor of…

André De Jong

André de Jong

André studeerde af aan codarts academy als docent dans, theaterdanser Moderne…

Emilie Wijers

* Tot april 2019 wordt Kelly vervangen door Emilie Wijers. Kelly speelt in die periode in de productie The Addams Family.

"Kathelijn geeft zeer precieze aanwijzingen die je onmiddellijk verder brengen. Ze geeft zeer goede positieve feedback en stimuleert je om het nog beter te doen."

"Mijn kind heeft met veel plezier de zanglessen bij Kelly gevolgd!"

"Arjan gaf toneelles aan kinderen en kon zich goed met de kinderen inleven"

"Ik krijg zeer nuttige adviezen. Ook wel waardevol dat de aanpak en methodiek heel erg tussen de twee docenten verschilde. Zou iedereen eigenlijk moeten doen." 

"Arjan geeft topkwaliteit lessen, super leerzaam maar vooral uitdagend en je wilt zélf steeds meer je grenzen verleggen. Ook is het fijn dat Arjan zelf alles meteen correct voor kan doen, dan weet ik meteen wat ik toe kan passen."

"Kathelijn geeft veel meer dan zangtechniek. Ik bereik door haar manier van benaderen de essentie van mijn stem en de essentie van mijzelf."

"Ik heb met veel plezier les gehad, vanaf de proefles was ik op mijn gemak bij Anouk en durfde ik te zingen. Ze heeft me zekerder gemaakt. Maar het plannen op de vrijdag avond is soms lastig waardoor ik een paar keer af heb moeten zeggen."

"Ik heb bij Arjan van Twisk heel veel geleerd over zangtechniek als voorbereiding voor mijn auditie bij Fontys. Ik heb het gevoel dat ik in drie maanden heel erg vooruit ben gegaan. Hij was geduldig en motiverend. Ik heb heel veel aan zijn lessen gehad."

"Ik heb een hele fijne band met Ariana, ze moedigt mij aan tot het uiterste van mijzelf, waardoor ik zelfverzekerder ben geworden. Ook heeft het een goede invloed gehad op mijn gezondheid d.m.v. de juiste ademhalingstechniek. Ze is oprecht geïnteresseerd en enthousiast wat op mij overslaat. Ze is een topper."

"Ik heb een fantastisch zangjaar gehad bij Kathelijn, waarin zowel mijn techniek als mijn persoonlijkheid steeds meer in mijn stem naar buiten aan het komen zijn."

Back To Top