skip to Main Content

ARIANA SKVERER

Ariana Skverer

Ariana wordt in de periode 21 augustus tot en met 3 november vervangen door Tessa Brockhoff

Boek nu je afspraak bij Ariana/Tessa.


Hallo! Ik ben Ariana. Op mijn 16e ben ik begonnen met pop-zangles. Toen ik eenmaal auditie ging doen voor het conservatorium kwam ik op de klassieke opleiding terecht, want dat bleek veel beter bij mijn stem te passen. Inmiddels ben ik afgestudeerd aan de bachelor Klassiek Muziektheater, waar zingen, acteren en dansen centraal staat. Ik heb lessen gevolgd bij Harry Ruijl en Wilma Bierens. Ook mocht ik masterclasses volgen bij de Nederlandse Sopraan Miranda van Kralingen en bij de befaamde dirigent Ed Spanjaard. In juni 2018  ben ik afgestudeerd voor een Master of Music waar ik zangcoaching kreeg van Maartje Rammeloo in Nederland en bij Carmelo Corrado Caruso in Italië. 

Met veel plezier geef ik al ruim 5 jaar les aan alle leeftijden en in ieder genre. Denk aan klassiek, musical en pop. Tijdens mijn zanglessen staat jouw stem centraal. Samen kijken wij welk genre het beste bij jouw stem en persoonlijke voorkeur past. Plezier staat altijd voorop in mijn lessen. Ik werk vanuit een klassieke invalshoek, omdat ik er van overtuigd ben dat dat een gezonde basis van zingen is voor ieder genre, maar ook voor je spreekstem! Het gebruiken van je lichaam is dan ook zeker een belangrijk onderdeel tijdens mijn lessen. 

Ik zing veelal als solist bij koren en heb het geluk ook zo nu en dan eens een opera/operette voorstelling te mogen spelen. Wil je zien wat ik allemaal doe, kijk dan eens op mijn website: www.arianaskverer.com. 

Back To Top