skip to Main Content

BO KNIPPELS

Hi! Ik ben Bo, 23 jaar en ben onlangs afgestudeerd aan de Rockacademie. Ik schrijf mijn eigen muziek onder de naam Penny Roox, zing backing vocals bij verschillende bands en ik ben zangdocente.

Ik begon op mijn achtste te zingen in het kerkkoor en als tiener bracht ik al mijn vrije tijd dagdromend achter de piano door. Ik ben daarna eigenlijk nooit meer gestopt met het maken van muziek. Ik kwam terecht op de Rockacademie om zang te studeren, waar ik me als allround vocalist, performer en songwriter ontwikkelde.

Naast het schrijven van eigen muziek, heb ik twee theatertours gedraaid met de productie ‘Forever 27’, waarmee we in 2018 en 2019 meer dan veertig shows speelden door heel Nederland. Ook zing ik met een coverduo op verschillende evenementen en blijf ik mezelf inzetten als backings voor o.a. hiphop en reggae-acts.

In mijn lessen leer je je stem beheersen, maar werken we ook aan interpretatie en performance. Zo proberen we samen zoveel mogelijk écht muziek te maken vanuit de kern. Ben jij enthousiast geworden om samen met mij je stem beter te leren gebruiken? Schrijf je dan in voor een van mijn lessen en tot snel!

Boek nu je afspraak bij Bo.
Back To Top