skip to Main Content

JEANNINE GEERTS

Jeannine Geerts

Jeannine geeft ook af en toe de workshop Stembevrijding

Ik was al voor mijn zangopleiding actief in dans, zang en kleinkunst. Ik studeerde solozang aan het Brabants Conservatorium en daarna bij Margreet Honig aan het “Sweelinck Conservatorium te Amsterdam”, waar ik tevens de drama/opera opleiding volgde.

Naast mijn studie kreeg ik lessen in camera-acteren bij: Chris Stuur??. Acteerlessen bij Gosschalk/v.d. Ende: van Carine Crutzen,  Hans Hoes en  Geert de Jong.

EVTS  level 1 en 2 en één jaar de vervolgopleiding tot CMT. Ook volgde ik de docentenopleiding bij Robin van Beek ‘Vocal Essence’.

Na mijn studie zong ik vijf jaar als soliste bij de Hoofdstad Operette. Werkte in Duitsland aan het Operetten-Tournee Theater Hannover en zong rol van “Adelaïde” in “Der Vogelhändler” in de opera van Krakau.

Op musicalgebied heb ik daarna veel rollen mogen vertolken in o.a: “The Sound of Music” bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en later ook nog eens bij Stage Entertainment. Voor de rol van “barones” werd ik genomineerd, als beste vrouwelijke bijrol, voor de Vlaamse Musical-awards. Verder zong ik rollen in de Joop van den Ende/ Music-hall productie, “Cats” te Antwerpen en ”Les Miserables” en “Romeo & Julia”. Bij Studio 100, de rol van Koningin in de musical “Sneeuwwitje”. Was drie jaar soliste in de dinnershow “Novomundo”. En in de Joop van den Ende producties “La Cage aux Folles” en ”Love story”.

Met heel veel plezier en passie zing ik al een aantal jaren Argentijnse tango en fado en tour ik door Nederland en Europa met twee bands.

Ik geef al vele jaren zangles. Het geeft me zo veel voldoening om mijn kennis die ik heb opgedaan o.a. in het theater, over te dragen aan gemotiveerde mensen! Ik geef zangles op maat: we kijken wat jij nodig hebt! En wat jij wilt zingen, bijv : musical, pop/lichte muziek, klassiek.Ik probeer altijd snel resultaten te behalen d.m.v tips en trucs….mocht je bijv. snel hees worden, knijpen of kom je niet de hoogte/of laagte in, dan gaan we die problemen te lijf!! Ook geef ik ‘stembevrijding workshops’

We gaan op zoek naar jouw talenten, jouw unieke stemgeluid en uiteindelijk komen; stembeheersing, ademhaling, e.v.t stemproblemen, interpretatiepresentatie, durf, gevoel en vooral het plezier in zingen samen op een relaxte manier in een veilige omgeving!

Zingen vanuit je hart!

Boek nu je afspraak bij Jeannine.
Back To Top