skip to Main Content

KELLY VAN DEN BOOGAARD

Kelly van den Boogaard

Ik kom uit Valkenswaard en ben afgestudeerd aan de Bachelor of Dance, richting Musicaltheater (FHK, Tilburg). In juni 2018 ben ik afgestudeerd voor de Master of Music, richting Muziektheater.

Tijdens mijn studies kreeg ik o.a. privézanglessen van Edward Hoepelman, Katrien Verheijden en Sofie Dirkx. Acteertrainingen en liedinterpretatie van Marc Krone en Alexandra van Marken. En op dansvlak leerde o.a. Florian Boutonnier, Tim van der Straeten en Janis Sutton mij de kneepjes van het vak. 

Ik speelde in verschillende producties, zoals: Spring AwakeningYou’re a Good Man, Charlie Brown en FAME!. In mijn vierde jaar maakte ik mijn eigen werk Verhaal me en liep ze stage in de musicalproductie Soldaat van Oranje (Ensemble, cover Hofdame Angela).

Binnen LokaalZes geef ik les in de Kidsklassen en daarnaast geef ik privé zanglessen in het musical- en poprepertoire.

“In mijn lessen sta ik voor een balans tussen hard werken en plezier. Iedereen kan zingen! We zullen gaan werken aan podiumpresentatie, projectie, durf, ademhaling, zangtechniek en samen muziek maken… vooral dit laatste vind ik erg belangrijk. Alleen muziek maken is leuk, maar samen is het nog véél leuker en kun je hele mooie dingen creëeren!

Boek nu je afspraak bij Kelly.
Back To Top