skip to Main Content

LILLY WEEDA

Lilly Weeda
Hoi! Ik ben Lilly, 24 jaar oud en ben afgestudeerd aan het Conservatorium. Ik heb zang gestudeerd in de richting Jazz/Lichte Muziek. Samen met mijn band en medemuzikanten maak ik eigen muziek onder de naam LILLY LUNA. De muziek valt niet alleen maar onder Jazz, maar is een mengelmoes van pop, jazz en soul.
Ik ben al sinds dat ik heel klein ben met muziek bezig. Toneelstukken, blokfluitles, kinderkoortjes, tienerkoren en 6 jaar lang klassiek piano hebben allemaal bijgedragen aan de muzikant en muziekdocente die ik nu ben. Vroeger trad ik veel op met coverbands/duo’s, nu vooral met bandjes die eigen muziek maken als backingvocalist of met mijn eigen duo of band. Ook speelde ik tot kort geleden in theaterstukken en geef ik hier- en daar bandcoaching.
Daarnaast geef ik al een aantal jaar zangles. En dit is natuurlijk het gedeelte wat voor jou interessant is! Ik vind het vooral heel belangrijk dat de lessen leuk en leerzaam zijn. Als je eigenlijk gewoon lekker wilt komen zingen, kan dat! Wil je juist focussen op techniek? Prima! Vooral bezig met eigen liedjes schrijven en daar graag aan werken? Kan! Ik deins nergens voor terug. Ik wil graag samen met jou muziek maken en je stem naar een hoger niveau brengen! Lijkt het je leuk om bij mij te komen lessen? Maak snel een afspraak en hopelijk tot snel!
Boek nu je afspraak bij Lilly.
"Ik wilde al langere tijd iets met zingen doen. Maar ik durfde nooit. Ik was bang dat het niet klonk. Zingen is toch best iets persoonlijks en dat kan best eng zijn. Totdat ik bij Lilly kwam! Lilly geeft je het vertrouwen en de veiligheid die je nodig hebt. Nu durf ik! En hoe heerlijk dat het is!!! We wisselen af qua liedjes en pakken elke keer weer iets nieuws wat ik kan leren. Ze heeft geduld en past de les aan als dat nodig is. Het begint met vertrouwen, en vanuit daar kun je alle kanten op. Van een eerste keer zingen waar ik bijna niet te verstaan was, naar nu nummers zingen waarin ik mijn eigen stem niet eens herken! Door Lilly heb ik dit ontdekt en buiten een leuk en gezellig uurtje eens in de 2 weken leer ik er enorm veel van, zowel qua zang en ademhalingsoefeningen als durven in het algemeen! Ik zie mijn stem nu als instrument en vind het enorm leuk om hier samen met en van Lilly over te leren en mee bezig te zijn!"

Jamie

"Na een lange tijd heb ik besloten zangles te nemen. Ik heb veel last van plankenkoorts en ook al is zingen mijn droom, ik heb het nooit gedurfd. Ik heb nu een aantal maanden les van Lilly en ik voel me nauwelijks meer zenuwachtig tijdens het zingen! Terwijl ik eerst een trillende stem had en zacht zong, durf ik me na een aantal lessen al veel meer te laten zien en word ik steeds een stukje zekerder over mezelf en m’n stem! De lessen van Lilly zijn super ontspannen en gezellig en ik heb binnen een korte tijd al veel geleerd. Bijvoorbeeld over hoe ik mijn stem op de juiste manier kan gebruiken. Er is veel aandacht voor hoe ik me voel en ik merk dat mijn zelfvertrouwen elke keer weer wat omhoog gaat. Super tof!"

Jamie

"De zanglessen van Lilly zijn heel leerzaam en fijn. Lilly kijkt goed naar wat jij persoonlijk nodig hebt om je stem te leren kennen en te laten ontwikkelen. Ze zorgt altijd voor een ontspannen en gezellige sfeer, waardoor je durft te onderzoeken. Een hele leuke zangjuf waar je veel van leert!"

Rebecca

Back To Top