skip to Main Content

LILLY WEEDA

Lilly Weeda
Hoi! Ik ben Lilly, 24 jaar oud en ben afgestudeerd aan het Conservatorium. Ik heb zang gestudeerd in de richting Jazz/Lichte Muziek. Samen met mijn band en medemuzikanten maak ik eigen muziek onder de naam LILLY LUNA. De muziek valt niet alleen maar onder Jazz, maar is een mengelmoes van pop, jazz en soul.
Ik ben al sinds dat ik heel klein ben met muziek bezig. Toneelstukken, blokfluitles, kinderkoortjes, tienerkoren en 6 jaar lang klassiek piano hebben allemaal bijgedragen aan de muzikant en muziekdocente die ik nu ben. Vroeger trad ik veel op met coverbands/duo’s, nu vooral met bandjes die eigen muziek maken als backingvocalist of met mijn eigen duo of band. Ook speelde ik tot kort geleden in theaterstukken en geef ik hier- en daar bandcoaching.
Daarnaast geef ik al een aantal jaar zangles. En dit is natuurlijk het gedeelte wat voor jou interessant is! Ik vind het vooral heel belangrijk dat de lessen leuk en leerzaam zijn. Als je eigenlijk gewoon lekker wilt komen zingen, kan dat! Wil je juist focussen op techniek? Prima! Vooral bezig met eigen liedjes schrijven en daar graag aan werken? Kan! Ik deins nergens voor terug. Ik wil graag samen met jou muziek maken en je stem naar een hoger niveau brengen! Lijkt het je leuk om bij mij te komen lessen? Maak snel een afspraak en hopelijk tot snel!
Boek nu je afspraak bij Lilly.
Back To Top