skip to Main Content

VEERLE SANDERS

Veerle Sanders
Boek nu je afspraak bij Veerle.

Beste toekomstige leerling!

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Veerle Sanders, mezzo sopraan en werkzaam in voornamelijk Opera, maar ook in cross-over producties (klassiek/muziek theater/ musical).
Gezien mijn bredere opleiding (bachelor Muziektheater, master in de klassieke
richting, beide afgestudeerd conservatorium Tilburg), kon ik mij ontwikkelen tot professioneel operazangeres met een grote voorliefde voor muziektheater en musical.

Tijdens mijn muziektheater opleiding heb ik alle aspecten van het musical vak op hoog niveau bijgekregen (dans, spel, zangtechniek (mix/belt). Tijdens mijn master klassiek kreeg ik de kans om direct te starten als jong talent bij
Opera Zuid. een operagezelschap met intensieve training in de praktijk op toneel en in klassiek/opera repertoire.

Na jaren daar gewerkt te hebben, volgden; de Reisopera, Holland opera, de
Nederlandse opera en werk in buitenlandse producties (Duitsland, Frankrijk).
Ook concerten geven (lied/klassiek repertoire), zelf voorstellingen maken en
lesgeven doe ik graag.

Lesgeven vind ik een enorme verrijking naast mijn solocarrière, ook omdat je zoveel weer kan doorgeven en je iemand oprecht kan vertellen hoe het er aan toe gaat in het vak en wat je moet kunnen/weten. Ik probeer vooral vanuit elke leerling persoonlijk te kijken hoe diegene is, en vanuit daaruit een plan van aanpak te maken. Belangrijkste voor mij is het meegeven van zelfvertrouwen, ontspanning, techniek en eigenheid.

Ik kijk er erg naar uit met jou aan de slag te gaan!

"Ik heb in het verleden zangles gehad bij meerdere zangdocenten in Nederland en Italië. Mijn ervaring met Veerle is erg positief. Tijdens de les schept ze een ongedwongen sfeer, en ze begrijpt heel goed dat Rome niet in één dag gebouwd is. Tegelijkertijd luistert ze met een analytisch oor. Ze weet vaak snel de vinger op de zere plek te leggen. Haar oplossingen werken meestal direct, en als je die consequent toepast is vooruitgang gegarandeerd."

Martijn
Back To Top