skip to Main Content

FAQ

Vind het antwoord op je vraag

Abonnementen

Wanneer kan ik mij inschrijven voor een abonnement?

Je kunt op elk moment in het seizoen je inschrijven voor een abonnement. Kijk voor aantal lessen en betaaltermijn per instapmaand op de infopagina abonnementen

Hoe beëindig ik mijn abonnement?

Je kunt op elk moment in het seizoen je abonnement schriftelijk opzeggen. De opzegtermijn voor je abonnement is 1 maand.

Voorbeeld: Wanneer je op 13 februari schriftelijk opzegt, eindigt je abonnement 13 maart.

Elk abonnement eindigt automatisch aan het einde van het seizoen op 31 juli van het lopende jaar. Daarna kun je je weer inschrijven via ons inschrijfformulier.

Hoe is het termijnbedrag dat ik betaal, opgebouwd?

Je betaalt de lessen van je abonnement gespreid in termijnen.

Een rekenvoorbeeld:
Je hebt een abonnement 50 voor 1 seizoen. Dan heb je tijdens het seizoen recht op 18 lessen van 50 minuten. Een les kost normaal € 45,- ( inclusief 21 % btw)

De 18 lessen betaal je in 12 termijnen van € 65,50 ( inclusief 21 % btw) van augustus tot en met juli. Met de betaling van de 12 termijnen heb je  €786 betaald. Dat betekent dat 1 abonnementsles €786,-/18 lessen € 43,66 kost. Dat levert een korting op ten opzichte van een losse les.

Na 12 termijnen zijn alle lessen betaald.
Het kan dus zijn dat je in een maand 2 lessen hebt en toch maar € 65,50 ( inclusief 21 % BTW) betaald of andersom. Dit is geen probleem. Wij hebben gekozen voor een prettige spreiding van de abonnementsgelden. Aan het eind van het abonnement heb je al je lessen betaald.

Stop je eerder je abonnement? Dan wordt het betaalde lesgeld verrekend met het aantal lessen dat je tot dan toe had afgesproken.

Zijn er kosten verbonden aan de beëindiging van mijn abonnement?

Als je je abonnement beëindigd, worden de lessen die afgesproken waren, verrekend met het lesgeld dat je hebt betaald. Bij verrekening wordt uitgegaan van de losse lesprijs. => de lesprijs die je betaald als je een losse les boekt via onze afsprakenwidget.

Verrekenvoorbeeld: je hebt een abonnement vanaf augustus en je abonnement eindigt na opzegging op 1 februari. Dan is de looptijd van je abonnement 6 maanden geweest. Dat zijn 18 lessen van 25 minuten of 9 lessen van 50 minuten.
Je hebt in dat geval 6 facturen van €65,50 gehad/betaald = € 393,- en je hebt 18 lessen van €23,- gehad = € 414,-
Dan ontvang je een eindafrekening van € 21,-.

 

Urenkaarten

Hoe lang is mijn 5 uren of 10 urenkaart geldig?

Een strippenkaart is geldig tot 1 jaar na aanmaakdatum van de strippenkaart.

Voorbeeld: Wordt je strippenkaart op 15 januari 2020 aangemaakt, dan is deze kaart geldig tot 15 januari 2021. Zorg dus dat je voor die einddatum al je strippen verzilverd.

Hoeveel lessen staan er op mijn urenkaart?

Een 5 urenkaart bevat 12 lessen van 25 minuten. Je kunt de kaart ook gebruiken voor 6 lessen van 50 minuten. Of afwisselen in lestijden, bijvoorbeeld 3 lessen van 50 minuten en 6 lessen van 25 minuten.

Een 10 urenkaart bevat 12 lessen van 50 minuten. Je kunt de kaart ook gebruiken voor 24 lessen van 25 minuten. Of afwisselen in lestijden, bijvoorbeeld 6 lessen van 50 minuten en 12 lessen van 25 minuten.

Voorbeeld: Wordt je strippenkaart op 15 januari 2020 aangemaakt, dan is deze kaart geldig tot 15 januari 2021. Zorg dus dat je voor die einddatum al je strippen verzilverd.

Lessen en annuleren

Wat kost een losse les?

Een losse les voor volwassenen kost:

€ 23 voor 25 minuten en €45 voor 50 minuten

Een losse les voor jongeren tot 21 jaar kost:

€20 voor 25 minuten en € 38,50 voor 50 minuten

Kan ik mijn afspraak kosteloos annuleren?

Je kunt tot 48 uur voor aanvang van de afgesproken les je lestijd kosteloos annuleren via onze afsprakenwidget of onze app( te downloaden onderaan de pagina). Bij latere afmeldingen kan de les als gegeven worden beschouwd.

Tijdig geannuleerde afspraken kun je tijdens de duur van je abonnement en/of strippenkaart op een ander moment inplannen via de via onze afsprakenwidget of onze app( te downloaden onderaan de pagina) .

Back To Top