skip to Main Content

FAQ

Vind het antwoord op je vraag

Abonnementen

Wanneer kan ik mij inschrijven voor een abonnement?

Je kunt op elk moment in het seizoen je inschrijven voor een abonnement. Kijk voor aantal lessen en betaaltermijn per instapmaand op de infopagina abonnementen

Hoe beëindig ik mijn abonnement?

Je kunt op elk moment in het seizoen je abonnement schriftelijk opzeggen. De opzegtermijn voor je abonnement is 1 maand.

Voorbeeld: Wanneer je op 13 februari schriftelijk opzegt, eindigt je abonnement eind maart.

Elk abonnement eindigt automatisch aan het einde van het seizoen op 31 juli van het lopende jaar. Daarna kun je je weer inschrijven via ons inschrijfformulier.

Hoe is het termijnbedrag dat ik betaal, opgebouwd?

Je betaalt de lessen van je abonnement gespreid in termijnen.

Een rekenvoorbeeld:
Je hebt een abonnement 50 voor 1 seizoen. Dan heb je tijdens het seizoen recht op 18 lessen van 50 minuten. Een les kost normaal als je deze los aanschaft € 45,- ( inclusief 21 % btw)

De 18 lessen betaal je in 12 termijnen van € 65,50 ( inclusief 21 % btw) van augustus tot en met juli. Met de betaling van de 12 termijnen heb je  €786 betaald. Dat betekent dat 1 abonnementsles €786,-/18 lessen € 43,66 kost. Dat levert een korting op ten opzichte van een losse les.

Na 12 termijnen zijn alle lessen betaald.
Het kan dus zijn dat je in een maand 2 lessen hebt en toch maar € 65,50 ( inclusief 21 % BTW) betaald of andersom. Dit is geen probleem. Wij hebben gekozen voor een prettige spreiding van de abonnementsgelden. Aan het eind van het abonnement heb je al je lessen betaald.

Zijn er kosten verbonden aan de beëindiging van mijn abonnement?

Als je je abonnement beëindigt,  betaal je de abonnementstermijnen tot moment van opzegging + 1 maand opzegtermijn. Je ontvangt hierbovenop een afrekening als je meer lessen hebt ingepland dan je recht op had volgens het abonnement.

Zie onze site onder tarieven voorbeelden van het aantal ingeplande lessen per duur van het abonnement. Voorbeeld: Je hebt een abonnement per augustus en je zegt op 15 september schriftelijk op. Dan loopt je abonnement tot eind oktober. Dan betaal je dus 3 maanden. Als je niet meer dan 5 lessen in die periode had ingepland, ontvang je geen extra afrekening.

Heeft je docent lessen afgezegd. Dan worden die uiteraard verrekend aan het einde van het abonnement.

Urenkaarten

Hoe lang is mijn 5 uren of 10 urenkaart geldig?

Een strippenkaart is geldig tot 1 jaar na aanmaakdatum van de strippenkaart.

Voorbeeld: Wordt je strippenkaart op 15 januari 2020 aangemaakt, dan is deze kaart geldig tot 15 januari 2021. Zorg dus dat je voor die einddatum al je strippen verzilverd.

Hoeveel lessen staan er op mijn urenkaart?

Een 5 urenkaart bevat 12 lessen van 25 minuten. Je kunt de kaart ook gebruiken voor 6 lessen van 50 minuten. Of afwisselen in lestijden, bijvoorbeeld 3 lessen van 50 minuten en 6 lessen van 25 minuten.

Een 10 urenkaart bevat 12 lessen van 50 minuten. Je kunt de kaart ook gebruiken voor 24 lessen van 25 minuten. Of afwisselen in lestijden, bijvoorbeeld 6 lessen van 50 minuten en 12 lessen van 25 minuten.

Voorbeeld: Wordt je strippenkaart op 15 januari 2020 aangemaakt, dan is deze kaart geldig tot 15 januari 2021. Zorg dus dat je voor die einddatum al je strippen verzilverd.

Lessen en annuleren

Wat kost een losse les?

Een losse les voor volwassenen kost:

€ 23 voor 25 minuten en €45 voor 50 minuten

Een losse les voor jongeren tot 21 jaar kost:

€20 voor 25 minuten en € 38,50 voor 50 minuten

Kan ik mijn afspraak kosteloos annuleren?

Je kunt tot 48 uur voor aanvang van de afgesproken les je lestijd kosteloos annuleren via onze afsprakenwidget of onze app( te downloaden onderaan de pagina). Bij latere afmeldingen kan de les als gegeven worden beschouwd.

Tijdig geannuleerde afspraken kun je tijdens de duur van je abonnement en/of strippenkaart op een ander moment inplannen via de via onze afsprakenwidget of onze app( te downloaden onderaan de pagina) .

Back To Top