skip to Main Content

LOKAAL ZES

Vakkundig en gevarieerd docententeam met liefde voor jouw stem

In 2012 zijn wij, Arjan van Twisk en Kathelijn van Dongen, LokaalZes gestart vanuit de liefde voor ons vak en vanuit overtuiging dat muziek mensen kan verbinden.

Destijds telde onze lespraktijk al gauw 100 leerlingen. Het was voor ons ondoenbaar om deze grote lespraktijk op een passende wijze te combineren met onze praktijk als uitvoerende artiest en ons werk elders. We staan voor kwaliteit en dat konden we voor ons gevoel niet leveren.

We willen maatwerk leveren met aandacht voor de leerling. Ook willen we een culturele plaats zijn waar mensen met elkaar de liefde voor muziek kunnen delen. Daarom hebben we besloten kwalitatief goede docenten naar ons toe te halen met specifieke en waardevolle skills voor onze leerlingen.

Het resultaat: We werken nu met een prachtig docententeam en onze zangschool telt meer dan 185 zangers en zangeressen van jong tot oud.

Iedere docent heeft een eigen achtergrond van musical tot pop en van klassiek tot jazz. Buiten LokaalZes geven wij beiden ook les aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. We staan voor de hoogste kwaliteit en aandacht voor de leerling. Wij staan ook voor onze docenten klaar in begeleiding en groei. Zo ben je bij ons verzekerd van een vakkundige docent met kennis van zaken en liefde voor jouw stem.

Een podium voor jou

Wij geloven dat muziek mensen kan verbinden en inspireren. Wij bieden je dan ook twee tot drie keer per jaar een gratis podium om te laten horen en zien wat je kan en kennis te maken met gelijkgestemden.

Bij ons regel je zelf je afspraken

Wij willen het onze leerlingen zo makkelijk mogelijk maken. Daarom kun je als leerling je afspraken zelf regelen via de leerlingen login

Back To Top