skip to Main Content

ARJAN VAN TWISK

Arjan van Twisk

Ik ben mede-oprichter van LokaalZes. Ik ben zanger/acteur en geef al geruime tijd zangles, auditietraining en spelles bij LokaalZes.

Boek nu je afspraak in bij Arjan.

Ik studeerde muziektheater aan het Fontys conservatorium. Mijn docenten waren Edward Hoepelman (zangles) Roeland Vos, Marc Krone (dramales | liedinterpretatie) en André de Jong (dansles). Ik heb ervaring opgedaan als musicalzanger en musicalacteur. Ik speelde in musicals als Merrily we roll along, Company, Sweeney Todd, Kiss of the Spiderwoman, Ciske de Rat van Joop van de Ende Productions en in de Eftelingshow Raveleijn. Ik ben hoofdvakdocent Zang aan de muziektheateropleiding van de Hogeschool Codarts in Rotterdam. Naast mijn werk als zangdocent, ben ik werkzaam als regisseur, zanger, trainingsacteur en dramadocent. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Docent Drama. In mijn zanglessen werk met jou aan zangtechniek (belting, twang en klassiek) podiumpresentatie en liedinterpretatie. Ik heb level 1 en 2 van Estill Voice Training System behaald. Bij LokaalZes geef ik ook auditietraining voor zangers. Ik ben enkele jaren verbonden geweest aan het Codarts conservatorium in Rotterdam als Hoofdvakdocent Zang binnen de opleiding Muziektheater.

(Met zangles van Arjan zijn afgelopen jaren vier zangers aangenomen aan diverse conservatoria)

Arjan geeft zangles, podiumpresentatie en dramales.

"Arjan gaf toneelles aan kinderen en kon zich goed met de kinderen inleven"

"Arjan geeft topkwaliteit lessen, super leerzaam maar vooral uitdagend en je wilt zélf steeds meer je grenzen verleggen. Ook is het fijn dat Arjan zelf alles meteen correct voor kan doen, dan weet ik meteen wat ik toe kan passen."

"Ik heb bij Arjan van Twisk heel veel geleerd over zangtechniek als voorbereiding voor mijn auditie bij Fontys. Ik heb het gevoel dat ik in drie maanden heel erg vooruit ben gegaan. Hij was geduldig en motiverend. Ik heb heel veel aan zijn lessen gehad."

Back To Top