skip to Main Content

VAN WIE KRIJG JE LES?

Ons docententeam bij LokaalZes staat voor jou klaar. Wij zijn een gevarieerd docententeam. Wij hebben docenten met zeer veel ervaring. Sommigen staan al jarenlang op het podium. Onze docenten die er vanaf de oprichting bij zijn, hebben een grote ervaring in het lesvak. Onze jonge frisse docenten staan nog met een flinke poot in de uitvoeringspraktijk. Daarom staan wij voor kwaliteit en actualiteit in onze lessen. Wij hebben aandacht voor jou als leerling. Zodat jouw behoeften worden gehoord en je talenten volledig tot hun recht komen.

Kathelijn Van Dongen

Kathelijn van Dongen

Ik ben mede-oprichter van LokaalZes. Ik heb ruime ervaring als…

Arjan Van Twisk

Arjan van Twisk

Ik ben mede-oprichter van LokaalZes. Ik ben zanger/acteur en geef…

Ariana Skverer

Ariana Skverer

Ariana wordt in de periode 21 augustus tot en met…

André De Jong

André de Jong

André studeerde af aan codarts academy als docent dans, theaterdanser Moderne…

Emilie Wijers

Emilie Wijers

Ik ben een klassieke zangeres en zangdocente. In 2019 heb…

Bo Knippels

Hi! Ik ben Bo, 23 jaar en ben onlangs afgestudeerd…

Jessin Oulad El Hadj

Jessin Oulad el Hadj

Ik ben Jessin. Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool…

Lilly Weeda

Lilly Weeda

Hoi! Ik ben Lilly, 24 jaar oud en ben afgestudeerd…

Veerle Sanders

Veerle Sanders

Beste toekomstige leerling! Ik zal mij even voorstellen, mijn naam…

* Tessa Brockhoff vervangt Ariana tot 4 november 2019.

"Kathelijn geeft zeer precieze aanwijzingen die je onmiddellijk verder brengen. Ze geeft zeer goede positieve feedback en stimuleert je om het nog beter te doen."

"Mijn kind heeft met veel plezier de zanglessen bij LokaalZes gevolgd!"

"Arjan gaf toneelles aan kinderen en kon zich goed met de kinderen inleven"

"Ik krijg zeer nuttige adviezen. Ook wel waardevol dat de aanpak en methodiek heel erg tussen de twee docenten verschilde. Zou iedereen eigenlijk moeten doen." 

"Arjan geeft topkwaliteit lessen, super leerzaam maar vooral uitdagend en je wilt zélf steeds meer je grenzen verleggen. Ook is het fijn dat Arjan zelf alles meteen correct voor kan doen, dan weet ik meteen wat ik toe kan passen."

"Kathelijn geeft veel meer dan zangtechniek. Ik bereik door haar manier van benaderen de essentie van mijn stem en de essentie van mijzelf."

"Ik heb met veel plezier les gehad, vanaf de proefles was ik op mijn gemak en durfde ik te zingen. Zangles heeft me zekerder gemaakt."

"Ik heb bij Arjan van Twisk heel veel geleerd over zangtechniek als voorbereiding voor mijn auditie bij Fontys. Ik heb het gevoel dat ik in drie maanden heel erg vooruit ben gegaan. Hij was geduldig en motiverend. Ik heb heel veel aan zijn lessen gehad."

"Ik heb een hele fijne band met Ariana, ze moedigt mij aan tot het uiterste van mijzelf, waardoor ik zelfverzekerder ben geworden. Ook heeft het een goede invloed gehad op mijn gezondheid d.m.v. de juiste ademhalingstechniek. Ze is oprecht geïnteresseerd en enthousiast wat op mij overslaat. Ze is een topper."

"Ik heb een fantastisch zangjaar gehad bij Kathelijn, waarin zowel mijn techniek als mijn persoonlijkheid steeds meer in mijn stem naar buiten aan het komen zijn."

Back To Top