skip to Main Content

VAN WIE KRIJG JE LES?

Ons docententeam bij LokaalZes staat voor jou klaar. Wij zijn een gevarieerd docententeam. Wij hebben docenten met zeer veel ervaring. Sommigen staan al jarenlang op het podium. Onze docenten die er vanaf de oprichting bij zijn, hebben een grote ervaring in het lesvak. Onze jonge frisse docenten staan nog met een flinke poot in de uitvoeringspraktijk. Daarom staan wij voor kwaliteit en actualiteit in onze lessen. Wij hebben aandacht voor jou als leerling. Zodat jouw behoeften worden gehoord en je talenten volledig tot hun recht komen.

Anouk Vrakking

Welkom! Ik ben Anouk en ik ben afgestudeerd aan de…

Marjolein van Haren

Marjolein is een enthousiaste musicaldocent. Marjolein is opgeleid binnen LokaalZes…

Kathelijn van Dongen

Ik ben mede-oprichter van LokaalZes. Ik heb ruime ervaring als…

Arjan Van Twisk

Arjan van Twisk

Ik ben mede-oprichter van LokaalZes. Ik ben zanger/acteur en geef…

"Bij iedere zangles merk ik dat ik als zangeres groei en dat ik vooral ook als persoon groei. Ik merk dat ik, door het geluid echt van binnen te laten komen, een soort spiegel voorgehouden krijg. In die spiegel kan ik ook zien wat ik als mens nog te groeien heb. Kathelijn weet iedere keer weer in alle zachtheid en verbinding, net dát stukje aan te raken wat mijn aandacht verdient."

Yvonne

"Ik wilde al langere tijd iets met zingen doen. Maar ik durfde nooit. Ik was bang dat het niet klonk. Zingen is toch best iets persoonlijks en dat kan best eng zijn. Totdat ik bij Lilly kwam! Lilly geeft je het vertrouwen en de veiligheid die je nodig hebt. Nu durf ik! En hoe heerlijk dat het is!!! We wisselen af qua liedjes en pakken elke keer weer iets nieuws wat ik kan leren. Ze heeft geduld en past de les aan als dat nodig is. Het begint met vertrouwen, en vanuit daar kun je alle kanten op. Van een eerste keer zingen waar ik bijna niet te verstaan was, naar nu nummers zingen waarin ik mijn eigen stem niet eens herken! Door Lilly heb ik dit ontdekt en buiten een leuk en gezellig uurtje eens in de 2 weken leer ik er enorm veel van, zowel qua zang en ademhalingsoefeningen als durven in het algemeen! Ik zie mijn stem nu als instrument en vind het enorm leuk om hier samen met en van Lilly over te leren en mee bezig te zijn!"

Jamie

"Na een lange tijd heb ik besloten zangles te nemen. Ik heb veel last van plankenkoorts en ook al is zingen mijn droom, ik heb het nooit gedurfd. Ik heb nu een aantal maanden les van Lilly en ik voel me nauwelijks meer zenuwachtig tijdens het zingen! Terwijl ik eerst een trillende stem had en zacht zong, durf ik me na een aantal lessen al veel meer te laten zien en word ik steeds een stukje zekerder over mezelf en m’n stem! De lessen van Lilly zijn super ontspannen en gezellig en ik heb binnen een korte tijd al veel geleerd. Bijvoorbeeld over hoe ik mijn stem op de juiste manier kan gebruiken. Er is veel aandacht voor hoe ik me voel en ik merk dat mijn zelfvertrouwen elke keer weer wat omhoog gaat. Super tof!"

Jamie

"De zanglessen van Lilly zijn heel leerzaam en fijn. Lilly kijkt goed naar wat jij persoonlijk nodig hebt om je stem te leren kennen en te laten ontwikkelen. Ze zorgt altijd voor een ontspannen en gezellige sfeer, waardoor je durft te onderzoeken. Een hele leuke zangjuf waar je veel van leert!"

Rebecca

"Ik heb in het verleden zangles gehad bij meerdere zangdocenten in Nederland en Italië. Mijn ervaring met Veerle is erg positief. Tijdens de les schept ze een ongedwongen sfeer, en ze begrijpt heel goed dat Rome niet in één dag gebouwd is. Tegelijkertijd luistert ze met een analytisch oor. Ze weet vaak snel de vinger op de zere plek te leggen. Haar oplossingen werken meestal direct, en als je die consequent toepast is vooruitgang gegarandeerd."

Martijn
"Bo is een hele fijne zangdocente. Ze heeft veel kennis die ze op een leuke manier overbrengt. Ze helpt je om doelen te stellen en die te behalen. Ze is ook erg enthousiast en heeft een grote passie voor zang wat aanstekelijk werkt. Daarnaast heerst er bij Bo altijd een gezellige sfeer, dus de les vliegt voorbij!"
Mirthe
"Kathelijn is een 'outstanding' zangdocente: ze geeft heel precieze aanwijzingen die effect hebben en dat doet ze op een heel aangename manier. Ik leer elke les veel bij en dat maakt elke les voor mij een feestje."
Jef

"Ik ben twee jaar geleden gestart met zingen in het Popkoor in Tilburg, na een jaar ben ik overgestapt naar het Rockkoor Tilburg. Tijdens en na het zingen was ik vaak schor en moest regelmatig hoesten. Ik besloot zangles te nemen bij LokaalZes om te kijken wat er niet goed ging.
Tijdens mijn zanglessen werd mij duidelijk dat ik mijn geluid eruit perste, met kracht mijn stem gebruikte. Wat ik hier leer, is dat zingen begint met ontspanning, een goede lichaamshouding en met op de juiste manier ademhalen.
Met behulp van allerlei oefeningen en inzichten werk ik nu aan het openen van het kanaal om mezelf te laten horen. De reis om mijn stem te bevrijden is mooi, soms ontroerend en gaat stapje voor stapje.."
Peter

"Kathelijn geeft zeer precieze aanwijzingen die je onmiddellijk verder brengen. Ze geeft zeer goede positieve feedback en stimuleert je om het nog beter te doen."

"Mijn kind heeft met veel plezier de zanglessen bij LokaalZes gevolgd!"

"Arjan gaf toneelles aan kinderen en kon zich goed met de kinderen inleven"

"Ik krijg zeer nuttige adviezen. Ook wel waardevol dat de aanpak en methodiek heel erg tussen de twee docenten verschilde. Zou iedereen eigenlijk moeten doen." 

Back To Top