skip to Main Content

VAN WIE KRIJG JE LES?

Ons docententeam bij LokaalZes staat voor jou klaar. Wij zijn een gevarieerd docententeam. Wij hebben docenten met zeer veel ervaring. Sommigen staan al jarenlang op het podium. Onze docenten die er vanaf de oprichting bij zijn, hebben een grote ervaring in het lesvak. Onze jonge frisse docenten staan nog met een flinke poot in de uitvoeringspraktijk. Daarom staan wij voor kwaliteit en actualiteit in onze lessen. Wij hebben aandacht voor jou als leerling. Zodat jouw behoeften worden gehoord en je talenten volledig tot hun recht komen.

Kathelijn Van Dongen

Kathelijn van Dongen

Ik ben mede-oprichter van LokaalZes. Ik heb ruime ervaring als…

Arjan Van Twisk

Arjan van Twisk

Ik ben mede-oprichter van LokaalZes. Ik ben zanger/acteur en geef…

André De Jong

André de Jong

Ik ben André. Ik studeerde af aan codarts academy als…

Emilie Wijers

Emilie Wijers

Ik ben een klassieke zangeres en zangdocente. In 2019 heb…

Bo Knippels

Hi! Ik ben Bo, 23 jaar en ben onlangs afgestudeerd…

Jessin Oulad El Hadj

Jessin Oulad el Hadj

Ik ben Jessin. Ik vervang in de periode 17 februari…

Lilly Weeda

Lilly Weeda

Hoi! Ik ben Lilly, 24 jaar oud en ben afgestudeerd…

Veerle Sanders

Veerle Sanders

Beste toekomstige leerling! Ik zal mij even voorstellen, mijn naam…

* Tessa Brockhoff vervangt Ariana tot 4 november 2019.

"Kathelijn is een 'outstanding' zangdocente: ze geeft heel precieze aanwijzingen die effect hebben en dat doet ze op een heel aangename manier. Ik leer elke les veel bij en dat maakt elke les voor mij een feestje."
Jef

"Ik ben twee jaar geleden gestart met zingen in het Popkoor in Tilburg, na een jaar ben ik overgestapt naar het Rockkoor Tilburg. Tijdens en na het zingen was ik vaak schor en moest regelmatig hoesten. Ik besloot zangles te nemen bij LokaalZes om te kijken wat er niet goed ging.
Tijdens mijn zanglessen werd mij duidelijk dat ik mijn geluid eruit perste, met kracht mijn stem gebruikte. Wat ik hier leer, is dat zingen begint met ontspanning, een goede lichaamshouding en met op de juiste manier ademhalen.
Met behulp van allerlei oefeningen en inzichten werk ik nu aan het openen van het kanaal om mezelf te laten horen. De reis om mijn stem te bevrijden is mooi, soms ontroerend en gaat stapje voor stapje.."
Peter

"Kathelijn geeft zeer precieze aanwijzingen die je onmiddellijk verder brengen. Ze geeft zeer goede positieve feedback en stimuleert je om het nog beter te doen."

"Mijn kind heeft met veel plezier de zanglessen bij LokaalZes gevolgd!"

"Arjan gaf toneelles aan kinderen en kon zich goed met de kinderen inleven"

"Ik krijg zeer nuttige adviezen. Ook wel waardevol dat de aanpak en methodiek heel erg tussen de twee docenten verschilde. Zou iedereen eigenlijk moeten doen." 

"Arjan geeft topkwaliteit lessen, super leerzaam maar vooral uitdagend en je wilt zélf steeds meer je grenzen verleggen. Ook is het fijn dat Arjan zelf alles meteen correct voor kan doen, dan weet ik meteen wat ik toe kan passen."

"Kathelijn geeft veel meer dan zangtechniek. Ik bereik door haar manier van benaderen de essentie van mijn stem en de essentie van mijzelf."

"Ik heb met veel plezier les gehad, vanaf de proefles was ik op mijn gemak en durfde ik te zingen. Zangles heeft me zekerder gemaakt."

"Ik heb bij Arjan van Twisk heel veel geleerd over zangtechniek als voorbereiding voor mijn auditie bij Fontys. Ik heb het gevoel dat ik in drie maanden heel erg vooruit ben gegaan. Hij was geduldig en motiverend. Ik heb heel veel aan zijn lessen gehad."

"Ik heb een fantastisch zangjaar gehad bij Kathelijn, waarin zowel mijn techniek als mijn persoonlijkheid steeds meer in mijn stem naar buiten aan het komen zijn."

Back To Top