skip to Main Content

Emily van Elleswijk

Hi! Mijn naam is Emily en ik geef zang & songwriting lessen bij LokaalZes.
Tijdens mijn studie aan de Rockacademie in Tilburg heb ik een grote passie ontwikkeld voor het lesgeven. Ik vind het ontzettend fijn om leerlingen te helpen met hun persoonlijke doelen en om iedereen te laten zien dat zingen vrij en makkelijk mag voelen.
Naast dat ik werkzaam ben als docent, ben ik ook singer-songwriter bij mijn eigen project genaamd ‘Ellece’ waar ik met veel plezier op het podium sta. Ik begon zelf op jonge leeftijd in een kinderkoor en volgde theater lessen. Omdat mijn familie wel door had dat ik niks anders wilde dan muziek maken, kreeg ik op mijn 10e verjaardag een gitaar en ontstonden de eerste eigen liedjes.
In mijn lessen staat jouw stem centraal.Elke stem is anders dus ik ga graag samen aan de slag om een fijne balans te vinden. Naast techniek help ik je graag met het creëren van een gezonde dosis zelfvertrouwen, voor op het podium maar ook in het dagelijkse leven. Ik help je graag om een fijne vertaalslag te maken vanuit de emotie in een liedje en het gevoel dat jij hierbij hebt. Daarnaast help ik je graag met het schrijven van je eigen nummers, mits je hier zelf behoefte aan hebt!
Zie ik je binnenkort in de les?
Boek nu je afspraak bij Emily
Back To Top