skip to Main Content

ANOUK VRAKKING

Welkom! Ik ben Anouk en ik ben afgestudeerd aan de Rockacademie Tilburg (Bachelor of Music). Ik schrijf liedjes onder de naam Noek en zing bij verschillende bands backing vocals. Daarnaast geef ik heel graag zangles!

Muziek is een rode draad door mijn leven. Al op jonge leeftijd werd duidelijk dat ik mezelf beter kon uitdrukken in muziek dan op welke andere manier dan ook. Het was dus ook niet onverwacht dat ik hierin een opleiding wilde volgen. Na een 3-jarige studie waarin ik beter leerde zingen en acteren begon ik in 2016 aan de Rockacademie. Ik leer hier mijn zang breder te ontwikkelen, maar leer ook de kneepjes van het vak als zangcoach.

In mijn lessen werken we aan meer dan alleen techniek. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je stem goed weet te beheersen.. Maar ik vind het net zo belangrijk dat je een liedje met overtuiging kan overbrengen, dat je weet wat je zingt en je bewust bent van hoe je op het podium staat: performance! Schrijf je zelf liedjes en zit je daarmee in de knoop? Neem het mee in de les! We zorgen er samen voor dat het voor jou zo fijn mogelijk is en jij je doelen kan behalen.

Lijkt het je wat om samen met mij je eigen talenten verder te ontwikkelen, schrijf je dan snel in en tot snel!

Boek nu je afspraak bij Anouk.
Back To Top