skip to Main Content
CORONA – ZES Tips Om Alles Uit Je Abonnement Te Halen
CORONA - ZES tips om alles uit je abonnement te halen

Er zijn een aantal opties om álles uit je abonnement te halen. Hier de opties voor jou op een rijtje!

 1. Je kunt je zangles online volgen. Wij maken voornamelijk gebruik van het programma ZOOM. Sommige docenten gebruiken ook Skype. Je kunt ZOOM gratis downloaden in de app store of op zoom.us. Het heeft een stabiele omgeving met veel extra tools.
 2. Tijdens de ZOOM sessie kunnen aantekeningen worden meegeschreven door je docent en door jou als leerling. Die kun je achteraf als bestand ontvangen.
 3. De ZOOM les kan worden opgenomen ( in fragmenten of helemaal). Ontvang na afloop een opname waar je thuis optimaal mee kunt oefenen.
 4. Je kunt in plaats van een online les ook een vervangende hulp van ons krijgen.
  Ter vervanging van een les van 25 min online les geldt bijvoorbeeld:
  – opname van max 10 min met daarin instructies
  – begeleidingsopname met de begeleiding ingespeeld op opname
  -1x feedback op ingestuurde video van leerling
  Ter vervanging van 50 min online les: idem, behalve dat instructievideo iets uitgebreider, bijv 20 min, kan zijn.
 5. Wij hebben alle mogelijke instrumentale (klassieke en musical) begeleidingen sinds deze week tot onze beschikking. Heb je een instrumentale begeleiding nodig. Schroom niet om ons je verzoek te mailen via info@lokaalzes.nl. Popsongs zijn uiteraard volop op het internet te vinden.
 6. We gaan dit seizoen op zijn minst 2 weken langer door met lesgeven en wel tot en met 24 juli 2020. Zo kun je er ook voor kiezen je lessen nu niet online te volgen, maar te annuleren en op te sparen tot het einde van het seizoen. Let er wel op: Lessen kunnen alleen voor het einde van dit seizoen worden opgemaakt. Niet alle docenten, maar zeker wel een paar gaan langer door. Neem contact op via info@lokaalzes.nl of jouw docent ook beschikbaar is.

Neem contact op met met je docent voor meer info!

Samen maken we er wat van.

Back To Top