skip to Main Content
27 AUGUSTUS AUDITIEDAG PETER PAN
27 augustus audities Peter Pan

In september 2022 starten we weer met een te gekke musicalproductie Peter Pan. We houden op 27 augustus een auditiedag. Meld je nu aan voor deze dag en doe mogelijk mee met deze musicalproductie 2022.2023. Deze musicalproductie is geschikt voor jeugd van 10 tm 17 jaar. In de voorstelling zullen sommige rollen worden ingevuld door volwassenen.

Wat ga je 27 augustus doen?
Op 27 augustus ga je samen met dramadocent en regisseur Arjan van Twisk een repetitie doen. Je hoeft niets voor te bereiden. Je hoeft alleen makkelijk zittende kleding mee te nemen. De locatie van de auditiedag is de Harmoniezaal in Tiliander Oisterwijk. De repetitie start om 10.00 uur tot 14.00 uur.

Kun je worden afgewezen?
Het is niet de intentie om jeugd af te wijzen. Iedereen kan meedoen aan deze musicalproductie. Alleen als er meer aanmeldingen zijn dan we redelijkerwijs in de musical kunnen plaatsen, dan vindt er een selectie plaats. Op dit moment gaan we uit van 26 beschikbare plaatsen voor jeugdspelers. Dus als er meer dan 26 aanmeldingen zijn, kan het zijn dat je niet wordt uitgekozen. Maar in dat geval ontvang je daarvan persoonlijk bericht binnen een week na de audities.

Wat als je wordt toegelaten?
Wat ga je leren? Je gaat onder regie van onze dramadocent en zangdocent Arjan van Twisk in een bestaande musical leren acteren, bewegen en zingen als een echt musicalster. Wekelijks repeteer je vanaf 7 september op woensdag van 19.00-21.00 uur. De kosten die aan deze musicalproductie verbonden zijn, zijn € 40,95 per maand ( 10 betaaltermijnen)

Aan het eind van de repetitieperiode zijn er 3 voorstellingen in theater Tiliander in Oisterwijk op 13 en 14 mei 2023. Er is ook een generale repetitie op donderdag 11 mei 2022 in Tiliander Oisterwijk.

Schrijf je nu in voor de auditiedag op 27 augustus!

Back To Top